Räätälöidyt kotisivut

Kun haluat jotain ainutlaatuista

Miksi räätälöidyt kotisivut?

Räätälöidyt kotisivut on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat erottua verkossa, tavoittaa kohderyhmänsä helpommin sekä panostaa verkkoliiketoimintaan.

Suunnittelemme juuri teidän yrityksellenne sopivan nettisivuilmeen ja teemme teknisen toteutuksen sen päälle. Voit myös teettää ulkoasun suunnittelun kolmannella osapuolella, jolloin Luuptek vastaa sivuston teknisestä toteutuksesta.

Mistä räätälöidyt sivut koostuvat?

1. Ainutlaatuinen ulkoasu – erotu eduksesi

Näyttävä ja moderni ulkoasu herättää vierailijan kiinnostuksen. Erotut eduksesi, kun yrityksesi kotisivuille tehdään uniikki ulkoasu, joka toimii sujuvasti -eli responsiivisesti- kaiken kokoisilla laitteilla puhelimesta isoon työpöytänäyttöön.

2. Huippuluokan suorituskyky – hakukonenäkyvyys paranee

Näyttävällä ulkokuorella ei tee mitään, jos sivuston suorituskyky on heikko. Takaamme laadukkaan koodin, jonka avulla sivustosi latautuu salamannopeasti (keskimäärin noin silmänräpäys) ja asiakas ei varmasti katoa turhan odottelun vuoksi kilpailijalle. Nopea latautuminen auttaa myös Google-hakutuloksien paranemisessa, sillä yksi tärkeä tekijä rankingin paranemiseen on juurikin sivuston latautumisnopeus.

Latautumisnopeuteen vaikuttaa suuresti myös käytettävän webhotellin valinta. Luuptek on Seravon ja Zonerin kumppani ja voimme tilata WordPress-optimoidun webhotellin tilauksen yhteydessä.

Räätälöidyn sivuston tilaus

Helpoiten pääset asiassa eteenpäin, kun täytät sähköisen tarjouspyynnön sivujemme kautta ja kerrot mahdollisimman tarkasti sivuihin liittyvät toiveet.

Räätälöityjen sivustojen hinta on noin 2500 – 3000 eurosta ylöspäin.

Hintaan vaikuttaa mm. sivuston laajuus ja monimutkaisuus.

Tarjouksessa mainitaan visuaalisen suunnittelun ja teknisen työn hinta. Voit tilata sivun visuaalisen suunnittelun myös muulta toimijalta.

Tähän vaikuttaa monikin tekijä. Yleensä aikaa vievin vaihe on sisällöntuotanto eli tekstien luominen ja kuvien valinta.

Visuaalinen suunnittelu ja tekninen työ valmistuu keskikokoisissa projekteissa noin kahden kuukauden sisällä sivuston tilaamisesta.

Räätälöity vs. Starter

Räätälöidyn sivuston jokainen osio suunnitellaan visuaalisesti ainutlaatuiseksi, kun taas Starter-paketin sivustossa käytetään valmiita elementtejä.

Työmäärältään räätälöity sivusto on moninkertainen riippuen sivuston laajuudesta, koska jokainen ulkoasuelementti koodataan täysin alusta saakka – siksi ne ovat ainutlaatuisia.

Kyllä.

Räätälöity sivusto pitää sisällään kaikki Starter-paketin tekniset ominaisuudet, esimerkiksi blogi/uutispohjat, hakutoiminnallisuudet sekä kaksi erilaista sivupohjaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
  Luuptek ei tallenna tietojasi mihinkään, tarkista vaikka!

  Tämä lomakelähetys suojataan Googlen reCAPTCHA:lla. Lue tietosuoja ja käyttöehdot.

  Katso esimerkkejä räätälöidyistä sivustoista

  Mitä asiakkaamme kertovat?

  Jouni Ahlsteditin kuva
  Jouni Ahlstedt Toimitusjohtaja Metlab Oy

  Yhteistyö oli Luuptekin kanssa erittäin sujuvaa ja asiantuntevaa. Pyyntöihin ja muokkausajatuksiin reagoitiin nopeasti ja joustavasti. Sivujen toimivuus, nopeus ja ulkoasu ovat ensiluokkaiset. Voin suositella Luuptekia pieniin ja isoihin kokonaisuuksiin. Asenne ratkaisee ja se oli kunnossa!

  Honkatalot logo
  Katariina Vainionpää Markkinointipäällikkö Honkatalot

  Kiitos hyvästä ja joustavasta yhteistyöstä projektin aikana. Olemme olleet kaikin puolin tyytyväisiä, asiointi on ollut miellyttävää ja aikataulut pitäneet sovitun mukaisesti. Uudet sivut ovat saaneet positiivista palautetta.

  Miten Luuptek toteuttaa räätälöidyt kotisivut? Projektin vaiheet yleisesti.

  1

  Tarkistetaan toiveet ja tehdään tarjous

  Helpoimmin nettisivuprojektissa päästään eteenpäin, kun kerrot omat tarpeesi ja toiveesi sähköisen tarjouspyyntö-lomakkeen kautta.

  Kun olemme vastaanottaneet tarjouspyyntösi, saat alustavan hinta-arvion toteutuksesta noin kolmen arkipäivän sisällä. Jos hinta kuulostaa hyvältä, teemme Sinulle virallisen tarjouksen, josta saat selville tarkan hinnan ja mitä hinta pitää sisällään.

  Tarjouksen hyväksyminen johtaa seuraavaan vaiheeseen.

  2

  Räätälöidään ulkoasu toiveidesi perusteella

  Kun tarjous on hyväksytty, alkaa varsinainen työ.

  Uusien kotisivujen tunnelmaa aletaan suunnitella muun muassa käytettävien värien, fonttien ja kuvien osalta, jotta yrityksesi brändi saa upean näkyvyyden myös verkossa.

  Saat tietoa ulkoasun suunnittelun edetessä ja pääset vaikuttamaan lopputulokseen.

  Kun kaikki sivut on mallinnettu kuvamuotoon, ja sitten kun olet niihin tyytyväinen, päästään projektissa jälleen askel eteenpäin.

  3

  Koodataan mallikuvista toimivat kotisivut

  Ulkoasun ollessa valmiina on aika aloittaa koodaus.

  Ulkoasun pohjalta koodataan valmis verkkosivusto testiosoitteen alle, jossa sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan uusia nettisivuja.

  Koodauksen loppuvaiheessa pidetään yleensä koulutus , jonka jälkeen sivulle päästään sijoittamaan oikeita kuvia ja tekstejä ”loremipsumien” ja testikuvien sijaan.

  Sisällönsyöttövaiheessa tehdään vielä pientä hienosäätöä sivuston eri toiminnallisuuksiin ja elementteihin.

  4

  Livetetään uusi sivusto

  Kun kaikki ovat tyytyväisiä uuteen sivustoon, antaa asiakas eli Sinä gogogo-käskyn, jonka jälkeen uudet sivut ilmestyvät kaiken kansan nähtäville muutamien tuntien viiveellä.

  Viimeistään tässä vaiheessa on syytä poksauttaa kuohuva auki, nauttia töiden tuloksista ja ihailla uutta upeaa sivustoa.

  5

  Ylläpidetään sivusto toimintakykyisenä

  Voit halutessasi liittää uuden sivustosi Luuptekin ylläpitoon, jolloin pidämme huolta sivustosi turvallisuudesta päivittämällä säännöllisin väliajoin WordPressin ytimen sekä sivustolla olevat lisäosat.

  Jos haluat olla itse teknisesti ajan hermolla, niin mikään ei estä tekemästä tätä myös itse!

  Tässä vaiheessa on syytä korostaa, että Luuptekin tekemä koodipohja on erittäin laadukas, joten mahdolliset muutokset toiminnallisuuteen hoituvat helposti ja kustannustehokkaasti.

  Nämä vaiheet kestävät sivuston koosta ja asiakkaan / Luuptekin muista aikatauluista riippuen noin parista viikosta muutamaan kuukauteen.