Rahoo

Kun Gutenberg-editori laitetaan rokkaamaan, niin tämä on lopputulos.

Rahoo näyttökuvat

Rahoo on älykäs yritysrahoituspalvelu, joka auttaa yrityksiä löytämään parhaan mahdollisen rahoituksen. Rahoon yritysrahoituspalvelu käyttää itse kehittämäänsä älykästä teknologiaa, jonka avulla yritykset voivat nopeasti selvittää, mikä rahoitusratkaisu sopii heidän tilanteeseensa parhaiten.

Luuptek koodasi Rahoolle helposti ja näppärästi ylläpidettävän verkkosivuston.

Tähän päädyttiin

Asiakkaan toimittama ulkoasusuunnitelma oli hyvin selkeä ja lohkomainen, joten sivusto päädyttiin rakentamaan pääsääntöisesti Gutenberg-editorin päälle. Sivustolle rakennettiin yhteensä 12 kpl räätälöityjä Gutenberg-lohkoja, joista sisällönsyöttäjä voi muodostaa juuri sellaisen sivun kuin itse haluaa. Gutenberg-editori mahdollistaa muun muassa sivun sisällön esikatselun suoraan muokkaustilassa sekä lohkojen siirtämisen haluttuun kohtaan sivua.

Sivustolle rakennettiin lisäksi tuki kahdelle eri sisältötyypille: oppaille ja uutisille. Molempien sisältötyyppien päänäkymille on rakennettu omanlaisensa sisältörakenne – oppaat on jäsennelty kategorioittain, kun taas uutiset listautuvat kronologisessa järjestyksessä. Uutisten koontisivulta löytyy lisäksi luetuimpien artikkelien listaus, joka päivittyy viimeisen kuukauden luetuimpien uutisten mukaan.

Tätä mieltä oltiin

Nettisivumme uudistusprojekti Luuptekin kanssa sujui paremmin kuin edes uskalsimme odottaa! Luuptek noudatti toimitettua designia tarkasti, mutta otti kuitenkin huomioon designissa ilmenneet puutteet ja tarjosi oma-aloitteisesti korjausehdotuksia. Hyvän kommunikaation ansiosta pystyimme luomaan lennosta uusia ominaisuuksia, joille ilmeni tarvetta projektin kuluessa.

Sivuston tekninen laatu on huippuluokkaa, mikä näkyy lähes täydellisinä page speed -tuloksina sekä hyvänä käytettävyytenä niin sivustokävijän kuin ylläpitäjän osalta. Luuptekia on helppo suositella!

Taneli Hulkko, Rahoo Oy