Metlab

Visuaalista näyttävyyttä tarkoilla sivupohjilla.

Metlab näyttökuvat

Metlab Oy on kotimainen sekä Suomessa että kansainvälisesti palveleva akkreditoitu testaus- ja tutkimuslaboratorio. Yhtiö on toiminut alallaan jo yli 30 vuotta.

Tähän päädyttiin

Luuptek oli isona osallisena Metlabin verkkosivu-uudistuksessa. Vastuualueemme oli sivuston tekninen toteutus. Sivuston uudesta visuaalisesta ilmeestä vastasi The Ruuti.

Sivustolle on rakennettu useampi erilainen sivupohja, jotka määräävät hyvin pitkälle visuaalisesti minkälainen kyseinen sivupohja on – sisällönsyöttäjä ei pysty sotkemaan sivupohjien värimaailmaa tai elementtien tarkkaa järjestystä.

Tarkasti suunniteltujen sivupohjien lisäksi sivustolta löytyy vapaampi sivupohja Gutenberg-editorilla käytettäväksi sekä uutisarkisto ja yksittäiset uutissivut. Uutissivulla mieleenkiintoisena asiana esille nousee kiinnostavimmat uutiset – järjestelmä tutkii uutisia viimeisen kuukauden aikana ja näyttää 3 suosituinta uutista kävijälle.

Yhteydenottolomaketta on parannettu teknisesti. Järjestelmä lähettää viestin automaattisesti tiettyyn sähköpostiosoitteeseen oikealla sisällöllä, riippuen käyttäjän valitsemasta viestin aiheesta.

Tätä mieltä oltiin

Yhteistyö oli Luuptekin kanssa erittäin sujuvaa ja asiantuntevaa. Pyyntöihin ja muokkausajatuksiin reagoitiin nopeasti ja joustavasti. Sivujen toimivuus, nopeus ja ulkoasu ovat ensiluokkaiset. Voin suositella Luuptekia pieniin ja isoihin kokonaisuuksiin. Asenne ratkaisee ja se oli kunnossa!

Jouni Ahlstedt, toimitusjohtaja