Honkatalot / Polar Life Haus

Teimme teknisen uudistuksen Honkatalojen nettisivuille.

Honkatalot.fi näyttökuvia

Honkatalot on vuodesta 1907 toiminut suomalainen puurakentamisen perheyritys.

Puun käsittely on meillä verissä. Olemme perheyritys, jossa tietotaito puunjalostuksesta on kulkeutunut sukupolvelta toiselle jo yli sadan vuoden ajan, neljännessä polvessa.

Tähän päädyttiin

Teimme Honkatalojen nettisivu-uudistuksen, jossa yhdistimme yhteensä 11 eri WP-asennusta (kieltä) yhden WordPress-asennuksen alle. Vastuunamme oli tehdä tekninen uudistus ulkoasun ja toiminnallisuuksien pohjalta.

Sivuston pohjaksi valittiin modulaarinen (joustava) sivupohja, joka antaa sisällöntekijälle vapaat kädet rakentaa halutunlainen sisältö. Kyseisellä sivupohjalla pystyttiin rakentamaan valtaosa sivustolla näytettävistä sivuista. Sivustolle tehtiin runsas määrä erilaisia toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi:

  • Videot tuodaan automaattisesti WP-järjestelmään Honkatalojen Youtube-kanavalta, ja videot asettuvat Youtubessa asetetun kielen mukaan samalle kielelle myös WP:n puolella
  • Popup/Modal-toiminnallisuus tehtiin malliston ja referenssien esittelyyn unohtamatta kuitenkaan sitä, että jokaiselle malli- ja referenssisivulle luodaan oma URL SEO:n parantamiseksi
  • Useita erilaisia karusellitoiminnallisuuksia kuvien esittämiseksi
  • Räätälöity Instagram-syöte, jolla tuodaan viimeisimmät Instagram-kuvat sivustolle halutussa ulkoasussa
  • Dynaamisesti päivittyvät uutislohkot
  • Dynaamisesti päivittyvät ”vastaavat sivut”
  • Tyylikäs kuvagalleria-toiminnallisuus
  • Karttatoiminnallisuus yhteystietoihin
  • Yhteensä 11 eri kieltä yhdessä WordPress-järjestelmässä (honkatalot.fi + polarlifehaus.*)

Sisällönhallinta eri domainien (kielten) välillä toimii samasta järjestelmästä, eli sisällön hallinnoijan ei esim. tarvitse ladata kuvia 11 eri järjestelmään. Lisäksi sivustoon on tehty automaattiset tyylittelyt ja määrittelyt Honkatalojen ja Polar Life Haus -sisältöjen välillä. Honkataloilla on käytössä oranssi väriteema, ja Polar Life Haus puolestaan käyttää sinistä väriteemaa. Sisällönluojan ei tarvitse huolehtia värityksistä sisältöä tehdessä, vaan oranssi/sininen asettuu automaattisesti sivuston kielen mukaan.

Honkatalot.fi oli ensimmäinen 11 eri kielestä, joka julkaistiin. Polar Life Haus -domainit julkaistaan sitä mukaa, kun niitä saadaan sisällön osalta valmiiksi vuoden 2018 jälkimmäisellä puoliskolla.

Lue myös

Työt

Polarkiven verkkokauppa

Työt

Rite Ventures

Työt

Visit Rovaniemi – Bokun-kauppa

Työt

Liljendalin kala ja palvi

Työt

Naava Virrat

Työt

Livegamers