WordPress hakukoneoptimointi

Rakentamamme sivut omaavat oletuksena hyvän pohjan SEO-optimoinnille nopeutensa ja teknillisten ominaisuuksien vuoksi.

Luuptek hanskaa hakukoneoptimoinnin

Kaikki rakentamamme sivustot toimitetaan siten, että perustason hakukoneyhtävällisyys (Google-ystävällisyys tai SEO-ystävällisyys) on kunnossa. WordPress tarjoaa jo vakiona hyvän SEO-ystävällisyyden (mm. osoiterakenne) ja me vahvistamme sitä omalla osaamisellamme (mm. otsikoinnit ja kuvien tekstit).

Googlelle nettisivujenne sijoitusta ns. orgaanisissa (maksuttomissa) hakutuloksissa parantavat mutkaton toimivuus mobiililaitteella, sekä sivuston nopeus ylipäänsä. Toimittamamme sivustot ovat teknisesti huippulaatuisia ja latautuvat erittäin nopeasti.

Maksa vain tuloksista!

Kerro meille hakusana(t), millä sivustosi tulisi löytyä Googlesta paremmin. Annamme tarjouksen, millä sivustosi nousee orgaanisissa hakutuloksissa. Maksat vasta sitten, kun tavoite on saavutettu.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Voit myös optimoida itse

Hakukoneoptimointi ei ole rakettitiedettä, joten voitte optimoida sivustonne sisältöä myös itse. Tähän tarvitaan osaamista Googlen Analytics – ja Search Console -palveluihin. Annamme koulutusta tarvittaessa.

Uudelle sivustolle asennetaan aina vakiona Googlen analytiikka.

Analytiikan avulla voit tutkia, miten käyttäjä on löytänyt sivusi, miten hän siellä käyttäytyy, mitkä sivut hän kokee turhiksi sekä mikä parasta, asettaa konversiopisteita sivustosi business-mielessä tärkeille tapahtumille (esim. uutiskirjeen tilaus, maksullisen tuotteen tilaus, palautelomakkeen lähetys jne..).

Näitä erilaisia asioita mittaamalla voidaan parantaa sivustosi löydettävyyttä Googlen luonnollisissa hakutuloksissa.