Velicons

WordPressin vakiolohkoilla upeaa toteutusta pienellä budjetilla.

Velicons näyttökuvat

Velicons Oy on pieni rakennustyömaiden ja teollisuuden erikoisasiantuntija. Luuptek rakensi heille erittäin kustannustehokkaasti laadukkaat WordPress-sivut. Samaan pakettiin asiakas sai myös graafisen ohjeiston käyntikortteineen.

Tähän päädyttiin

Luuptek on tarjonnut vuoden 2019 lopusta alkean niin sanottuja ”Starter”-paketteja pienille ja juuri aloittaneille yrityksille, joilla nettisivuston rakennusbudjetti pyörii 500 – 1500 euron tuntumassa. ”Starter”-pakettien rakennuspalikat (kts. elementit-sivu) koostuvat pääsääntöisesti WordPressin vakiolohkoista (tsek Gutenberg-editor juttu!), jolloin pienellä budjetilla saadaan ammattimaisen näköisiä sivustoja aikaiseksi.

Veliconsin sivulla vakiolohkoista on käytössä pääsääntöisesti ”Sarakkeet”-, ”Kansi”- ja ”Media ja teksti”-lohkot. Kuvagallerialohkoa on hieman viritetty siten, että kuvia pystyy aukaisemaan omaan ns. lightbox-ikkunaan.

Sivustoon tehtiin asiakkaan toiveesta lisäksi tuki monikielisyydelle, joten suomen kielen lisäksi tällä hetkellä on valittavana myös sivusto englanniksi.

velicons.fi hallintanäkymää etusivulla
velicons.fi hallintanäkymää etusivulla

Vaikka budjetti oli hyvin rajallinen, niin kokonaisuutena saatiin upean näköinen sivusto, johon myös asiakas oli erittäin tyytyväinen.

Tätä mieltä oltiin

Minulla on juuri perustettu yritys teknisellä alalla. Halusin sivuston seuraavilla ominaisuuksilla:
– edullinen, nopeasti ja asiantuntemuksella
– täyttää Googlen hakuominaisuudet
– muunneltavuus
– tekijä toimii myös tulevaisuudessa
– oheispalveluna käyntikortit ja logosuunnittelu
Kaikki edellä mainitut saavutettiin kympin luokan suorituksella, loistavaa työtä!!

Veli-Martti Pohjola, Velicons Oy