Uimaan.fi

Uimaan.fi on ainoa suomalainen verkkosivusto, josta löytyvät kätevästi kaikki Suomen uimapaikat. Uimapaikoille voit vierailijana antaa arvion ja tähtiä!

Uimaan.fi näyttökuvat

Kuumana kesäpäivänä tekee usein mieli veden ääreen, eikö vain? Vieraalla paikkakunnalla liikkuessa lähimmän rannan löytäminen voi olla vaikeaa, ellei jopa mahdotonta. Kaupunkien ja kuntien omat nettisivut ovat kovin puutteellisia, ja harvoin saa helposti tiedon, missä lähistöllä olisi rantoja tai muita uimapaikkoja.

Tähän päädyttiin

Kehitimme uimaan.fi palvelun, jotta kansalainen löytäisi lähimmän uimapaikan helposti ja nopeasti. Uimapaikat on tuotu WordPress-järjestelmään kehittämällämme työkalulla liikuntapaikat.fi palvelusta, ja niitä on uimaan.fi-sivulla tällä hetkellä 2876 kappaletta, Suomen jokaisesta kolkasta. Palvelussa ovat mukana julkiset uimarannat, uimahallit ja avantouintipaikat.

Palveluun on kehitetty eri käyttäjärooleja, ja esimerkiksi uimapaikan omistaja voi liittyä sivun käyttäjäksi ja saada työkalut, joiden avulla voi ylläpitää oman paikkansa tietoja ja kuvia.

Sivustolla on käytössä näppärä hakutoiminto sekä useita erilaisia karttakomponentteja. Käyttäjä voi helposti etsiä uimapaikkoja joko kaupungin tai kategorian mukaan. Lisäksi käyttäjä voi kommentoida uimapaikkoja sekä antaa niille arvosanoja.

Robottitoiminnallisuus 11/2018

Palveluun tehtiin ns. robottitoiminnallisuus, jolla automatisoitiin uimapaikkojen tietojen päivitys, uusien luominen sekä uimapaikkojen poistaminen. Tässä käytettiin hyväksi Lipaksen REST API-palvelua. Robottitoiminnallisuus tarkastelee päivittäin Lipaksen REST API:a ja tekee tarvittavat toimenpiteet WP-järjestelmään. Robottitoiminnallisuuden jälkeen uimapaikat ovat aina ajan tasalla ja tietojen päivitys toimii Lipas-palvelun kautta.

Luuptek Oy on toteuttanut koko sivuston; sekä graafisen että teknisen osuuden.

Innostuin! Miten päästään alkuun?

Käy täyttämässä sähköinen tarjouspyyntölomake. Saat alustavan hinta-arvion parin arkipäivän kuluessa.

Kysy lisää tarjoamistamme palveluista!