Visit Rovaniemi – Bokun-kauppa

Digian alihankinta projekti Visit Rovaniemen aktiviteettiuudistuksessa.

Visit Rovaniemi näyttökuvat

Luuptek on ollut koko olemassa olonsa ajan mukana Visit Rovaniemen nettisivukehityksessä. Kehitystä tehdään Visit Rovaniemelle Digian alihankintana. Visit Rovaniemi -sivustolle uudistettiin loppuvuoden 2018 aikana koko aktiviteettiosio.

Ensimmäisessä vaiheessa syksyllä aktiviteettikortit uudistettiin siten, että aktiviteettikategoriat uudistettiin täysin ja korttien ulkoasua ja sisältöä päivitettiin enemmän yrityskohtaisiksi. Samassa vaiheessa aktiviteetteihin tehtiin myös uudistetut vuodenaikasuodatin ja ulkoasu, joiden avulla asiakkaiden on helpompi etsiä aktiviteetteja vierailuajan mukaan.

Aktiviteettiosion ensimmäinen vaihe alusti uutta Bokun-kauppa -integraatiota. Bokun on kauppapaikka, jossa esimerkiksi aktiviteettiyritykset voivat myydä tuotteitaan ja palveluitaan. Bokun-integraatio oli uudistuksen toinen vaihe.

Bokun-integraatiota varten WP-järjestelmään tehtiin robotti/synkronointi-toiminnallisuus, joka synkronoi Visit Rovaniemen tuotelistaa Bokunissa ja tuo/poistaa tuotekortteja WordPress-järjestelmässä. Robottitoiminnallisuudella saadaan poistettua lähes kaikki manuaalinen työ tuotekorttien luomisen kanssa. Sisällöntekijän tarvitsee synkronoinnin jälkeen alustaa ainoastaan WP-spesifiset kategoria-, avainsana-, yritys- ja saatavuustiedot, jonka jälkeen tuotekortti on valmis julkaistavaksi.

Tällä hetkellä (12/2018) Visit Rovaniemi myy kymmenittäin asiakasyritystensä aktiviteettipalveluita suoraan omien sivujensa kautta.

Varausnäkymä
Aktiviteettikortin tiedot tulevat 90-95% suoraan Bokun-järjestelmästä. Automaatio mahdollistaa hyvin pienen manuaalisen työn aktiviteettikorttien julkaisuun.

Palvelun tekninen toteutus: Digia/Luuptek
Palvelun visuaalinen suunnittelu: Mainostoimisto Puisto

Onko sinun yrityksesi Bokunissa? Haluaisitko sivuillesi jotain vastaavaa? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä, mitä voidaan tehdä asian hyväksi.

Lue myös

Työt

Polarkiven verkkokauppa

Työt

Rite Ventures

Työt

Liljendalin kala ja palvi

Työt

Naava Virrat

Työt

Honkatalot / Polar Life Haus

Työt

Livegamers