Nykyinen sivustosi Luuptekin ylläpitoon?

Lue tästä mitä kelpuutamme!

29.03.2021 | Timo Leppänen

Ylläpitopalvelumme kattaa sivustosi huolenpidon – pidämme lisäosat ja WordPressin ytimen ajan tasalla ja voit laittaa viestiä asiakaspalvelu-sähköpostiin kysyäksesi apua. Otamme myös varmuuskopioita sivustolta tasaisin väliajoin, jotta mahdollisen virhetilanteen palauttaminen normaalitilaan saadaan tehtyä helposti. Kauttamme tilatut verkkosivut voidaan halutessasi liittää ylläpitopalvelun piiriin.

Sivusto on rakennettu muun toimijan toimesta, voitteko ottaa sen ylläpitoonne?

Voimme ottaa, jos sivusto on tehty ammattimaisesti. Tämän selvittämiseksi tarvitaan pääsy WordPressin hallintanäkymään ja teemakoodiin.

Ihan mitä tahansa sivustoa emme voi ottaa ylläpitoon. Jos sivustollasi on tiettyjä ”punaisia lippuja”, tällöin sanomme kiitos ei. Ohessa näitä vaaranpaikkoja esitettynä.

1. Sivustosi käyttää valmisteemaa tai page builder -lisäosaa

Valmisteemalla saa aikaan sen, mitä valmisteema tarjoaa. Yleensä valmisteeman kylkeen tulee page builder -lisäosa. WP-kehitys on näissä tapauksissa tappelua page builder -lisäosan toimintojen kanssa. Tällaiselle kehitystyölle sanomme joka kerta ei kiitos.

Page builder -lisäosia ovat esimerkiksi:

2. Monikielinen sivustosi käyttää WPML-lisäosaa

Emme ota ylläpitoon sivustoja, joissa päämoottorina on buginen ja hankalakäyttöinen WPML. Suosimme Polylang-lisäosaa monikielisillä sivuilla.

3. Sivustosi on yksinkertainen, mutta käytössä on paljon erilaisia lisäosia

Suuri lisäosien määrä tuo mukanaan riskejä WordPressin ytimen päivityksiin. Lisäosa, joka toimii nyt, ei välttämättä toimi enää vuoden päästä. Mitä vähemmän lisäosia on, sen parempi. Yleensä toimittamissamme sivustoissa lisäosia on noin 5-10.

Punaisia lippuja löytyi, mitä vaihtoehtoja on?

Sivustosi tulisi koodata uusiksi, jotta hyväksyisimme sen ylläpitoomme. Esimerkiksi opinpaikka.fi sivustolla tehtiin uudelleenkoodaus – aikamoinen ero suorituskyvyssä vanhan ja uuden version kanssa! Mitä vähemmän koodia, sitä helpompi sivustoa on ylläpitää.

Laitettaisiinko sinunkin sivustosi kuntoon ja Luuptekin hoivaan?
  Luuptek ei tallenna tietojasi mihinkään, tarkista vaikka!

  Tämä lomakelähetys suojataan Googlen reCAPTCHA:lla. Lue tietosuoja ja käyttöehdot.

  Lisää samasta aiheesta

  Nuoli-ikoni

  Gutenberg-editori tuloillaan

  Onko sivustosi valmiina muutoksiin?