Mikä tämä tällainen Luuptek on?

Mikä ihmeen Luuptek? Klikkaa ja lue lisää.

01.09.2017 | Timo Leppänen

Moro,

Olen Timo Leppänen, Luuptekin suurin osakas ja toinen perustajista. Ajattelin kirjoittaa pienen blogikirjoituksen siitä mikä olemme ja mitä teemme, koska olemme aloitteleva yritys ja varsinainen yritystieto tulee sivuille ajan kuluessa.

Luuptek Oy on WordPress-teknologiaan keskittyvä yritys. Emme ole graafinen toimisto, vaan brändäämme itseämme nimenomaan teknisenä kumppanina toteuttamaan sivustoja teknisesti. Nettisivuleiskat tullaan tekemään talon ulkopuolella.

Mistä ihmeestä tuo nimi tulee? No…WordPress-toiminnallisuuksien perusta on the loop. Luup on suomenkielinen väännelmä vastaavasta englanninkielisestä sanasta ja tek vastaavasti sanasta tech. Eli siitähän se…

Nimen keksiminen oli varmaankin koko perustamisprosessin vaikein homma. Kun keksit hyvän nimen, niin a) se oli jo varattu PRH:sta, b) sen fi-domain oli varattu, tai c) se tuotti liikaa osumia Googlella. Muutaman viikon ankara pohtiminen tuotti lopulta tulosta – keksittiin nimi, jonka PRH suostui rekisteröimään ja mikä parasta, fi-domain ja someprofiilit pystyttiin perustamaan yrityksen nimisiksi!

Osaaminen

Tämä on toinen kertani yrittäjänä. Vuosituhannen alussa tein nettisivuhommia sivutoimisesti useamman vuoden toiminimellä. Esim. tekemiäni nettisivupohjaisia statistiikkaohjelmia oli käytössä useilla pääsarjatason jalkapallojoukkueille mm. Suomessa ja Norjassa. Nyt olen kuitenkin sadalla prosentilla mukana täysipäiväisenä yrittäjänä.

Olen tehnyt päivätöikseni töitä WordPressillä viimeiset vuodet niin mainostoimistossa kuin IT-firmassa. Kohokohtina voisi mainita useamman ison pörssiyhtiön sivustouudistukset.

Silloin oppii itse tekijänä eniten, kun asiakkaalla on jos jonkinlaisia ideoita, joita halutaan toteutettaviksi. Olen tehnyt mm. karttapalveluja, varauspalveluja, lounaslistojen ylläpitoa, automaattisia artikkeleiden luonteja ulkoisia palveluita käyttäen, sekä toki sitä ihan perussivupohjaa teksteineen ja kuvineen. Periaatteessa mikä vain on mahdollista nykyään WP:llä.

Tavat ja työkalut

Siitä lähdetään, että jokainen sivusto tehdään niin hyvin kuin se olisi oma. Tämän takia referenssi-kuvauksiin tulee puolueeton Hubspotin laatima website grader arvosana. Tsekkaa esim. uimaan.fi työnkuvaus.

Työkaluina ja teknologioina käytetään mm.:

Tuotteet ja palvelut

Näin alkuun tarjotaan uusia verkkosivutoteutuksia, joihin suositellaan otettavan käyttöön ylläpitopalvelu. Teemme myös päivityksiä olemassa oleviin sivustoihin ns. konsultointi-palvelulla.

Yhteistyö

Kiinnostuitko? Kliksauta siinä tapauksessa sivun oikeassa laidassa (tai kännykällä näytön oikeassa alareunassa) olevaa kirjekuoren kuvaa ja ota yhteyttä!

Lisää samasta aiheesta

Nuoli-ikoni

Luuptek 1v.

Ensimmäinen vuosi tuli täyteen!

Mitä meillä maksaa WordPress-sivut?

Mistä ja miten paljon maksat meillä WP-kehityksestä?