Livegamers

Livegamers on vuodesta 2003 toiminut suomalainen peliyhteisö. Toteutimme heille sivustouudistuksen.

Livegamers näyttökuvat

Livegamers on yksi Suomen vanhimmista kilpapelaamiseen liittyvistä peliyhteisöistä. Pelisivusto on perustettu jo vuonna 2003. Kilpapelaamisen ohella sivulla on tuhansittain peliaiheisia uutisia ja arvosteluja.

Tästä lähdettiin

Sivusto oli pahasti vanhentunut – artikkeleita oli hankala kirjoittaa ja sisältöä päivittää. Lisäksi sivuston hakutoiminnallisuudet olivat hyvin alkeelliset ja mikä pahinta, sivusto ei ollut responsiivinen.

Tähän päädyttiin

Luuptek toi alkuperäisen sivuston artikkelit uuteen järjestelmään (yli 12000 kpl) automaattisella import-työkalulla. Suunnittelimme yhdessä Livegamersin ylläpidon kanssa sivuston ulkonäön ja teimme halutut toiminnallisuudet.

Lopputuloksena on tyylikkään näköinen sivustokokonaisuus, jossa uutiset, artikkelit ja arvostelut on helppo löytää. Myös hakutoiminnallisuus on uudella sivustolla toimiva, eli käyttäjä löytää halutun arvostelun helposti.

Ylläpito saa nyt luotua uudet artikkelit WP-hallinnasta käsin. Artikkeleita on helppo muokata ja niihin on mahdollista lisäillä haluttu määrä kuvia ja videoita.

Sivustoon tehtiin käyttäjäroolitus ylläpidolle sekä tavallisille käyttäjille. Tavalliset käyttäjät voivat kommentoida artikkeleita sekä päivittää omia tietojaan WP-hallinnasta käsin. Liittyen käyttäjäroolitukseen, sivustolta löytyy myös uudistettu keskustelupalsta, johon on käytetty bbPress-lisäosaa.

Teimme myös RSS-feedin uutisista, jotta sivuston uutiset saadaan integroitua Amppareiden peliuutisiin.

Ensimmäisessä vaiheessa WordPress-järjestelmän alta löytyvät uutisjulkaisut ja peliarvostelut. Myöhemmin on tarkoitus tuoda mukaan Youtube/Twitch -integraatiota sekä uudistettua turnausjärjestelmää.

Tätä mieltä oltiin

Ero entisiin työkaluihin helpottaa ja nopeuttaa julkaisujen tekijöiden töitä. Pelkästään artikkeleiden kirjoittaminen ei ole nopeutunut, vaan myös median lisääminen sivustolle uusilla työkaluilla mahdollistaa lyhyemmän työprosessin, ja julkaisut saadaan tehokkaammin ulos.

Livegamers-ylläpito

Lue myös

Työt

Polarkiven verkkokauppa

Työt

Rite Ventures

Työt

Visit Rovaniemi – Bokun-kauppa

Työt

Liljendalin kala ja palvi

Työt

Naava Virrat

Työt

Honkatalot / Polar Life Haus

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Heräsikö kysyttävää?

Tästä eteenpäin!