WordPress hakukoneoptimointi

Rakentamamme sivut omaavat oletuksena hyvän pohjan SEO-optimoinnille nopeutensa ja teknillisten ominaisuuksien vuoksi.

Luuptek hanskaa hakukoneoptimoinnin

Kaikki rakentamamme sivustot toimitetaan siten, että perustason hakukoneoptimointi (Google-optimointi tai SEO-optimointi) on kunnossa. WordPress tarjoaa jo vakiona hyvän SEO-optimoinnin (mm. osoiterakenne) ja me vahvistamme sitä omalla osaamisellamme (mm. otsikoinnit ja kuvien tekstit).

Googlelle nettisivujenne sijoitusta ns. orgaanisissa (maksuttomissa) hakutuloksissa parantavat mutkaton toimivuus mobiililaitteella, sekä sivuston nopeus ylipäänsä. Toimittamamme sivustot ovat teknisesti huippulaatuisia ja latautuvat erittäin nopeasti.

Halutessanne voitte antaa sivustonne meidän hoivaamme, jolloin huolehdimme kuukausitasolla sivustonne hakukoneoptimoinnista. Käytännössä seuraamme sivustonne liikennettä ja sitä miten käyttäjät sivustonne löytävät. Tämän jälkeen teemme pieniä muutoksia sivun sisältöön, ja pidemmällä aikavälillä tarkistamme, miten muutokset vaikuttavat. Autamme myös konversiopisteiden asettamisessa (esim. kuinka monta % kävijöistä on lähettänyt yhteystietolomakkeen kautta tietonsa).

Hakukoneoptimointi ei ole rakettitiedettä, joten voitte optimoida sivustonne sisältöä myös itse. Tähän tarvitaan osaamista Googlen Analytics – ja Search Console -palveluihin. Annamme koulutusta tarvittaessa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä lisää hakukoneoptimoinnnista!

Google analytiikka aina valmiina asennettuna hakukoneoptimoinnin tueksi

Uudelle sivustolle asennetaan aina vakiona Googlen analytiikka.

Analytiikan avulla voit tutkia, miten käyttäjä on löytänyt sivusi, miten hän siellä käyttäytyy, mitkä sivut hän kokee turhiksi sekä mikä parasta, asettaa konversiopisteita sivustosi business-mielessä tärkeille tapahtumille (esim. uutiskirjeen tilaus, maksullisen tuotteen tilaus, palautelomakkeen lähetys jne..).

Näitä erilaisia asioita mittaamalla voidaan parantaa sivustosi löydettävyyttä Googlen luonnollisissa hakutuloksissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää analytiikasta ja sen mittaamisesta.

Hakukoneoptimointi WordPressillä parantaa sivustosi Google-näkyvyyttä

Jäikö kysyttävää

Onko sinulla ongelmia oman sivustosi liikenteen mittaamisessa? Anna meidän auttaa.

Ota yhteyttä